Събитието с ARTBAT се мести в Nu Boyana на 30 ноември

Събитието с ARTBAT се мести в Nu Boyana на 30 ноември
18 Юли 2024

Билетите важат за новата дата на шоуто на електронното дуо, Miss Moniquе и Fred Lenix

Дългоочакваното гостуване на АRTBAT у нас се мести на закрито и за зимния сезон тази година. Планираното за 21 юли електронно събитие, част от поредицата Sofia Solid, ще се проведе на нова локациястудиата на Nu Boyana на 30 ноември. Промяната на локацията е предпоставка и за по-качествени условия за парти публиката, като ще осигури уютна закрита среда и желаното от зрителите по-късно начало, като позволи и по-интензивно и енергично изживяване, без ограничения от времето или
метеорологичните условия.

Закритото пространство в студиата на Nu Boyana гарантира перфектен звук, атмосфера и светлинни ефекти, които ще създадат по-вълнуващо музикално изживяване. Създадено, специално за тези, които обичат да се потопят в нощната атмосфера, да се наслаждават на качествен звук и впечатляващи визуални ефекти. В Nu Boyana партито ще започне след 22:00 и ще може да продължи до рано сутринта, като ще предоставина всички посетители възможността да се насладят на музиката в идеални условия.

Промяна в участващите артисти няма и освен изключително популярното украинско дуо, на 30 ноември в София ще видим и набиращата скорост Miss Monique и прогресиращия Fred Lenix. Диджей гигът на ARTBAT ще бъде и единственото гостуване на дуото в България за 2024.

Закупените билети за събитието с ARTBAT ще важат без нужда от презаверка за новата дата и локация, а ако посетителите са възпрепятствани да присъстват, имат възможност да върнат билетите си и сумата им ще бъде възстановена.

Още информация може да намерите във Facebook, както и на festteam.bg и в социалните мрежи.

Прочетете още