SOLAR Summer се завръща на Cacao Beach на 3 август за дълго парти с 5 диджеи!

SOLAR Summer се завръща на Cacao Beach на 3 август за дълго парти с 5 диджеи!
23 Юли 2024

След няколкогодишно прекъсване 'SOLAR Summer' на YALTA CLUB се завръща в Слънчев бряг, точно 20 години след първото събитие от поредицата на Cacao Beach.

На 6 август 2004 г. Hernán Cattáneo постави начало на серията легендарни събития на емблематичния плаж под шапката на летния парти-фестивал SOLAR Summer. За феновете това бе емоция, несравнима за времето си, преживяване, градило парти-културата на България и създало незабравими спомени на хиляди почитатели на електронния звук.

На 3 август серията партита SOLAR Summer на YALTA CLUB се завръща на култовата локация, за да представи една класическа Cacao Beach продукция - SOLAR Summer 'Sunset 2 Sunrise'.

Феновете ще споделят залеза с младата и красива Nadia Boulif, популярна със 'sunset' партитата си в Ибиса и Барселона. След нея на сцената ще се качи JA (популярен преди като Juan Alvarez) - един от ценените подгряващи 'warmup' диджеи у нас, макар и вече напуснал България. За екипа на събитието бе важно той да бъде един от артистите, които ще пускат на партито. Зад пулта на SOLAR Summer на 3 август ще се изяви и един от любимците на Hot Creations - английският хаус корифей Richy Ahmed, желан артист в световноизвестни парти-концепции като Music On и Elrow.

Феновете ще се насладят и на микса на един от любимците на ценителите на електронната музика у нас - техно-виртуоза Dubfire.

Любителите на изгрева на Cacao Beach по време на SOLAR Summer ще си го припомнят за първи път от няколкото години (а други ще го изживеят за първи път) под звуците на сета на винаги безгрешния американски пионер Victor Calderone.

Плажът на Cacao Beach ви очаква на 3 август.

Билети за SOLAR Summer 2024 може да закупите от YALTA CLUB, Eventim.bg, Grabo.bg.

ЧЕСТИТО НА ВАЛЕНТИН АТАНАСОВ, ДЕСИСЛАВ ИВАНОВ, ЕЛИ САВОВА, КРЕМЕНА СТОИЧКОВА И ТИХОМИР СТАНИЛОВ, КОИТО ПЕЧЕЛЯТ ПО 2 БИЛЕТА ОТ ИГРАТА НИ!

 

Прочетете още