SOLAR HALLOWEEN 'ANATOMY OF HORROR' с Adam Beyer и Brina Knauss на 1 ноември

SOLAR HALLOWEEN 'ANATOMY OF HORROR' с Adam Beyer и Brina Knauss на 1 ноември
30 Септември 2024

SOLAR се завръща на 1 ноември (петък) в Интер Експо Център. Поредното Хелоуин парти на екипа на YALTA CLUB ще спази традицията на предишните зрелищни събития, свързани с Деня на Вси светии. Поради големия интерес към тях и мащаба им през годините, организаторите се наложи да ги пренесат от емблематичния столичен клуб в големите зали.

Тази година домакин на партито под надслов „Анатомия на Хоръра“ ще бъде Интер Експо Център.

Хедлайнер на събитието е техно иконата Adam Beyer - създател на култовия лейбъл Drumcode, той продължава да доминира на глобалната техно сцена с безброй участия на най-големите фестивали по света като Awakenings и Coachella.

Марката му Drumcode вече е с над 25-годишна история, а каталогът ѝ наброява повече от 250 издания на знакови диджеи и продуценти като Kevin Saunderson, Robert Hood, Amelie Lens и Len Faki.

Седмичното радиошоу на Adam Beyer - 'Drumcode Live', което Радио NOVA излъчва ексклузивно в България всяка сряда от 22:00 ч. и в полунощ в събота срещу неделя, е едно от водещите предавания за техно музика в света със седмична аудитория от над 11 милиона слушатели в повече от 50 държави.

Към това издание на SOLAR се присъединява и Brina Knauss. С участия на мащабни сцени като OFFSónar и Audioriver, харизматичната Brina се утвърждава като изключителен селектор и артист, сътрудничил си с имена като Carl Cox и Solomun. Словенката има 2 номинации за DJ Awards - за „Best Newcomer” и „Breakthrough Artist”, а италианското издание на списанието DJ Mag я удостои с корица.

Билети за SOLAR HALLOWEEN 'ANATOMY OF HORROR' може да закупите от Eventim.bg и Grabo.bg, както и на място в YALTA CLUB.

Прочетете още