Roger Sanchez празнува 15 години радиошоу 'Release Yourself' на живо в Радио NOVA

Roger Sanchez празнува 15 години радиошоу 'Release Yourself' на живо в Радио NOVA
5 Октомври 2019

В петък един от най-влиятелните диджеи на всички времена и безкомпромисен любимец на българската публика Roger Sanchez пуска на тайно парти в Радио NOVA по случай 15 години от излъчването на радиошоуто му 'Release Yourself' в ефира на медията.

Специални гости на първото по рода си видео излъчване на живо по Радио NOVA на www.radionova.bg бяха приятели, избрани слушатели и партньори на единственото радио в българския ефир, което излъчва house, chill out и lounge музика.

Предаването на Roger Sanchez 'Release Yourself' звучи в ефира нa Радио NOVA всяка седмица вече 15 години, а през 2020 – ще отбележи забележителния си брой номер 1000. Sanchez има награда Grammy, призове от DJ Awards и International Dance Music Awards, номер едно хит в поп класациите - "Another Chance", ремиксирал е песни на звезди като Michael и Janet Jackson, Madonna, Robbie Williams, Depeche Mode, Lenny Kravitz, Sting и The Police, Kylie Minogue и много други.

За Радио NOVA e чест, че от самия старт на радиото, има в ефира си шоуто на пионера на хаус музиката и вълшебник зад пулта – 'Release Yourself'. Затова по случай 15 години в ефир, от медията връчиха специална златна плоча на Roger Sanchez. Радио NOVA e радиостанцията лидер в областта на електронната музика в България. То е първото и единствено радио в България, което излъчва house, lounge и chill out музика и най-добрата селекция от предавания от електронната сцена. В ефира му има над 20 специализирани предавания на Roger Sanchez, Mark Knight, Dedmau5, Hardwell, Fedde Le Grand, Nicole Moudaber, Defected Records, Claptone и много други.

Предаването Release Yourself звучи в България вече 15 години само на честотата на радио NOVA – 101. 7FM, всеки петък от 19:00, с повторение в събота от 23:00.

Радио NOVA благодари на YALTA Club и Juan Alvarez за подкрепата и приятелството!

ГАЛЕРИЯ

Прочетете още