'Radio NOVA Night' парти със Silver Ivanov и Mr.K в Culture Beat Club на 24 октомври (събота)!

'Radio NOVA Night' парти със Silver Ivanov и Mr.K в Culture Beat Club на 24 октомври (събота)!
13 Октомври 2020

На 24 октомври (събота) столичният Culture Beat Club ще възобнови серията партита 'Radio NOVA Night', посветени на любимите на феновете парчета, познати от ефира Радио NOVA.

Концепцията на събитието е горещите тракове от 'Morning Energy' и 'Lounge Mix' селекцията на 101.7 FM и www.radionova.bg да бъдат представяни в сетовете на резиденти на радиото.

В третото от тази поредица партита на 24 октомври (събота) зад пулта на Culture Beat Club отново ще застане тандемът Silver Ivanov и Mr.K.

Silver Ivanov повече от 10 години представя качествената си хаус селекция в предаването 'Addicted To Music', което Радио NOVA излъчва всеки понеделник от 6 следобед. В дискографията си има парчета, издадени от лейбъли като King Street Sounds, Beatdown (на Sonny Fodera) и Dutchie Music, както и участия на най-добрия форум за електронна музика в Европа - Amsterdam Dance Event.

Мr.K е на електронната сцена от 25 години. Пускал е в някои от най-популярните клубове в България, a миналата година представи Радио NOVA на един от най-добрите фестивали в света - Exit Festival в Сърбия! Седмичното му предаване 'Impressive Sounds' звучи на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg всеки вторник от 18:00 вече повече от 12 години!

Повече информация за събитието тук.

Прочетете още