Nicole Moudaber се присъединява към фестивала SOLAR Summer в Бургас!

Nicole Moudaber се присъединява към фестивала SOLAR Summer в Бургас!
5 Август 2022

Седмица преди SOLAR Summer 2022, организаторите от YALTA CLUB добавят още един артист към афиша на двудневното събитие в Бургас. Във втората вечер, на 13 август, специален гост на фестивала ще бъде диджейката с неоспорим музикален нюх - Nicole Moudaber. Тя ще се присъедини към вече обявените артисти в събота - Adam Beyer, Ilario Alicante и Liubo Ursiny. В петък (12 август) фестивалът започва с Joseph Capriati, Loco Dice и Stephen Popov.

Nicole Moudaber е един от най-търсените и предпочитани гости на престижните фестивали в цял свят. Тя е начело на империята MOOD – изключително влиятелния ѝ звукозаписен лейбъл и глобална парти марка, както и радиопредаването 'In The MOOD', което се излъчва по Радио NOVA, както и в повече от 50 страни по света със седмична аудитория от над 16 милиона души.

Нефилтрираният публичен образ и непринудеността на Nicole Moudaber създадоха силна връзка с феновете ѝ както по света, така и в България. Последното ѝ гостуване у нас бе на SOLAR 2019 в зала 'MoodRAW', което феновете все още помнят.

Хиляди гости ще споделят емоцията от SOLAR Summer 2022 на 12 и 13 август. Освен мащабното събитие на Пристанище Бургас, YALTA CLUB организират и дневно издание, отново в два дни - 13 и 14 август. SOLAR Island се завръща с разширен терен, капацитет и забавления за гостите на остров Света Анастасия, а зад пулта в двата дни ще бъдат легендарният Hernan Cattaneo (събота) и Hot Since 92 (неделя).

За повече информация следете фейсбук страницата на YALTA CLUB.

Билети за SOLAR SUMMER 2022 и SOLAR Island 2022 може да откриете в Eventim, OMV, YALTA CLUB и на Ticketstation.bg.

Прочетете още