Marco Faraone и Guy Mantzur гости на YALTA CLUB в петък (26 ноември)

Marco Faraone и Guy Mantzur гости на YALTA CLUB в петък (26 ноември)
25 Ноември 2021

В петък (26 ноември) в Room 1 на YALTA CLUB ще пуска италианецът Marco Faraone. От българска страна зад пулта компания ще му прави Stephen Popov. В подземната  Room 2 сетове на живо ще преставят израелският диджей и продуцент Guy Mantzur и резидентът на клуба Liubo Ursiny.

Първоначално Marco Faraone се занимава с хип-хоп, след това с drum 'n' bass, за да премине към техно музиката, с която е известен днес. Има участия в престижни световни клубове като Fabric (Лондон), Panorama Bar (Берлин) и Amnesia (Ибиса), където пуска музика редом до имена като Jeff Mills, Chris Liebing и Ben Klock. В момента се е установил на Белия остров. Миналата година италианецът издаде над 40 оригинални парчета през 2020 г., включени в 2 албума и няколко EP-та.

В същата вечер в тъмната зала на клуба ще звучат хипнотичните мелодии на Guy Mantzur. Това ще бъде първото му участие у нас от три години насам.

YALTA CLUB ще работи на 100% от капацитета си. Посетителите ще бъдат допускани при представяне на:

Сертификат за ваксинация.

или

Документ, удостоверяващ преболедуван Covid-19 през последните 6 месеца.

или

Документ за отрицателен PCR тест в рамките на 72 часа или документ за отрицателен антигенен тест направен до 48 часа преди събитието.

Билети за 26 ноември в YALTA CLUB може да закупите на място в клуба, както и предварително от Epaygo.bg на цена от 20 лв.

Телефон за резервация: +359 897 870 230

Прочетете още