EXIT to 2021: Влезте в 2021-ва със специална програма

EXIT to 2021: Влезте в 2021-ва със специална програма
22 Декември 2020

Като част от честването на две десетилетия на фестивала EXIT, телевизия EXIT ще ви представи специална многочасова програма в навечерието на Нова година, която ще включва едни от най-големите имена в богатата история на фестивала като The Cure, The Prodigy, Migos, David Guetta, The Chainsmokers, Moby, Faithless, Motorhead, Jason Derulo, Atoms For Peace, Liam Gallagher, Damon Albarn, Hurts, Pet Shop Boys, Nile Rodgers, Fever Ray и много други. Еклектична комбинация от исторически изпълнения от главната сцена, озаглавена „EXIT To 2021“ ще обедини феновете по света на 31 декември с най-добри пожелания за Нова година, която всички очакваме да бъде несравнимо по-добра от предишната.

“Имайки предвид, че предстоящите новогодишни празници ще бъдат уникални с факта, че по-голямата част от хората ще ги прекарат вкъщи при много специфични обстоятелства, ние решихме да направим това, което правим най-добре – да предложим на хората, които са в настоящата ситуация, някои от най-важните моменти в богатата история на EXIT Festival и да ги забавляваме по възможно най-добрия начин по време на Нова година”– каза Maja Starčević, програмен мениджър на Главната сцена на фестивала EXIT.

EXIT TO 2021 | New Year’s Eve Special Coming Up by EXIT TV:

Предстои ни истински многожанров спектакъл на два добре известни адреса – страниците на EXIT на Facebook и YouTube. Шоуто ще се състои от EDM, хип-хоп, реге и фънк бийтове, ожесточени китарни рифове и поп романтика! Някои от най-големите световни суперзвезди днес, чиито изпълнения на фестивала EXIT се преразказват от години, ще отговарят за поддържането на партито при условия, които се надяваме никога повече да не срещнем. Многобройни изпълнители бързо се отзоваха на поканата да бъдат използвани техните записи в това специално предаване за Нова година, заявявайки, че са развълнувани от участието си в такъв проект.

Новогодишната нощ ще включва хитмейкъри като David Guetta, The Chainsmokers, Lost Frequencies, Jason Derulo, Bastille, и незабравимият Nile Rodgers. В същото време феновете на хип-хоп културата ще се насладят на хитовете и ще си припомнят изключителните изпълнения на великани като Migos и Desiigner.

За радост на феновете на малко по-тежкия звук, няма да липсват китари, празнувайки пристигането на 2021 г. всички ще имаме възможността да си спомним изпълненията на The Cure, Motorhead, Phil Anselmo, докато Prodigy, Moby, Faithless и Dub FX ще изстрелят бонафидна енергийна бомба. Към този звезден състав ще се присъедини легендарният Liam Gallagher, който след изпълнението си на Главната сцена през 2017 г. нарече EXIT един от най-големите фестивали на планетата!

Ziggy Marley, Damon Albarn, Fever Ray, The Vaccines, Atoms for Peace, Pet Shop Boys и уникалният Roisin Murphy ще завършат сбогуването със старата година с отличните си мелодии, докато поп ритмите ще бъдат представени от някои от най-изявените вокалисти днес Tom Odell, Rag n Bone Man и John Newman, както и Hurts.

The New Year’s Eve broadcast ще е достъпен тук

Честването на 20-годишнината от фестивала EXIT ще се проведе от 8 до 11 юли 2021 г. в Петроварадинската крепост. Участието вече е потвърдено от David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibach, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, Bokee, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy, Space Motion and Thundermother.

Прочетете още