CAMELPHAT и Kevin de Vries на SOLAR SOFIA в Арена София на 10 февруари

CAMELPHAT и Kevin de Vries на SOLAR SOFIA в Арена София на 10 февруари
29 Ноември 2022

YALTA CLUB обяви първото си събитие за 2023-а година с диджей- и продуцентското дуо CAMELPHAT, което ще направи своя български дебют с мащабно парти в Арена София (бившата Армеец). На 10 февруари едни от най-продаваните артисти на Beatport за всички времена ще представят свой сет на живо. Част от SOLAR SOFIA ще бъде и Kevin de Vries, както и резидентът на YALTA CLUB - Liubo Ursiny.

Dave Whelan и Mike Di Scala, по-известни като CAMELPHAT, станаха известни с хита „Cola“ през 2017 г. Парчето достигна първо място в класацията за клубни парчета на Billboard в САЩ и получи номинация на 60-ите годишни награди Грами. Последваха още хитови сингли като „Panic Room“ от 2018 г. в колаборация с Au/Ra, парчето „Breathe“ с Cristoph и Jem Cooke, „Be Someone“ с Jake Bugg и други, превръщайки двамат в едни от най-успешните артисти на Beatport за всички времена. В дебютния им албум „Dark Matter“ е пълен с колаборации с имена в електронната музика като ARTBAT и Ali Love. Програмата с участия на CAMELPHAT беше доста наситена през последните месеци - хедлайнери на фестивали от ранга на Glastonbury и Lost & Found, резидентство в Лас Вегас и Hï Ibiza в хотел Ushuaïa, където всеки вторник пускаха на открито.


Заедно с CAMELPHAT на специално изградената сцена в Арена Армеец ще се представи и един от артистите на лейбъла на Tale of Us - Afterlife. От първия си запис през 2015 г. Kevin De Vries създава музика, която едновременно черпи от силата на техното и еуфорията на транса по уникален  начин. Продукцията и ремиксите му са намерили място в някои от най-престижните лейбъли в света: Cocoon на Sven Väth, Drumcode на Adam Beyer и, разбира се, Afterlife. De Vries е почитан от верните фенове на Afterlife и е ключово за компанията име с голям принос и многобройни участия.

Сетовете на Kevin de Vries, които са своеобразни пътешествия през звуци от 90-те, в настоящето и бъдещето, в комбинация с несравнимата енергия на CAMELPHAT, превръщат SOLAR SOFIA в очаквано мащабно събитие.


Билети за SOLAR SOFIA на 10 февруари 2023 в Арена София (бившата Армеец) може да намерите в YALTA CLUB, OMV, както и в мрежата на Eventim.bg. Събитието е 18+.

Честито на Александър Борисов, Асен Парушев, Драгомир Гюров, Мария Митевска, Петя Дамянова, Силвия Лютова и Цветелин Иванов, които печелят по 2 билета за събитието от играта ни!

Прочетете още