Bedroom Beach открива сезона със зрелищно шоу с DJ HVMZA

Bedroom Beach открива сезона със зрелищно шоу с DJ HVMZA
6 Юни 2024

На 21 юни (петък) Bedroom Beach в Слънчев бряг открива летния сезон с парти със специален гост - DJ HVMZA. Очаква се събитието с белгийския диджей и продуцент да привлече негови фенове и от съседните държави.

Екипът на клуба подготвя съпътстващо визуално шоу в духа на най-касовите холивудски филми, което според организаторите няма да отстъпва по блясък и ефекти на партитата в най-хитовите клубове на популярни парти-локации като Миконос, Ибиса и Дубай. В своеобразния спектакъл ще се включат 30 от най-добрите танцьори и артисти, които репетират усилено с хореографа Милен Данков. Те ще носят костюми, които се подготвят от месеци под зоркия поглед на стилиста Боян Кузески.

Във втората вечер от откриващия уикенд  - 22 юни (събота), зад пулта на клуба ще застанат Stephan Gee и Alexander Savov. Афишът на клуба се допълва от партита с Andre Sоueid (27 юли), No Parachute & Diass (3 август) и DJ Dali (10 август).

На сцената на най-популярния плажен клуб на Черноморието ще се изяват и легендата Васил Найденов, който ще изнесе бутиков концерт на 31 юли, както и Фондацията на 7 август.
Bedroom Beach ще бъде домакин и на театрални спектакли с Виктор Калев, Руслан Мъйнов, Сашо Кадиев, Кирил Ефремов, Филип Буков и други.

Повече информация за откриващото парти тук.

Прочетете още