Dubfire, Joseph Capriati, Pan-Pot, Luciano и Solomun на SOLAR EASTER TRINITY на 5 май!

Dubfire, Joseph Capriati, Pan-Pot, Luciano и Solomun на SOLAR EASTER TRINITY на 5 май!
20 Април 2017

На 5 май (петък) Inter Expo Center ще бъде домакин на тазгодишното издание на SOLAR EASTER TRINITY. Тази година в най-мащабното пролетно събитие за електронна музика в България ще се включат утвърдени имена на електронната сцена, като Dubfire, Joseph Capriati, Pan-Pot, Luciano и Solomun.

SOLAR EASTER TRINITY ще се състои в две специално обособени зали с мощен звук и внушителни визуални и светлинни ефекти.

Радио NOVA е медиен партньор на събитието.

Роденият в Иран Ali Shirazinia, познат като Dubfire, стана известен като част от хаус тандема Deep Dish, сформиран през 1991 г. След редица международни признания и награди, през 2006 г. Dubfire решава да се съсредоточи върху самостоятелна кариера. Първите солови продукции, които реализира, са "RibCage", "Roadkill", "Emissions" и "I Feel Speed". Малко по-късно създава и лейбъла SCI+TEC.

Joseph Capriati създава първите си парчета през 2005 г. Две години по-късно излиза тракът "Formaldehyde", който влиза в селекциите на световнопризнати диджеи като Carl Cox, Marco Carola, Richie Hawtin, Paco Osuna и други. Стилът на Joseph Capriati е определян като иновативно и минималистично техно с фънки елементи. От 2012 г. италианецът е резидент на серията партита на Marco Carola 'Music On' в клуб Amnesia в Ибиса. Joseph Capriati е предпочитан гост на мащабни събития в цял свят.

Берлинското дуо Pan-Pot получава признание още с излизането на дебютния си албум "Pan-O-Rama" за лейбъла на Anja Schneider "Mobilee". Tassilo Ippenberger и Thomas Benedix успешно комбинират техно с хаус музика и обичат да експериментират на живо. В сетовете си наблягат на техника на плавен микс между парчетата, в които се открояват мелодии и вокали. През 2014 г. Pan-Pot създават лейбъла "Second State", издал продукции, които имена като Сarl Cox, Nicole Moudaber, Extrawelt, Paul Ritch, Stephan Bodzin и Wigbert включват в сетовете си.

Luciano е един от пионерите на латиноамериканската електронна сцена. Това ще бъде първото гостуване на създателя на лейбъла Cadenza Records в България.

Solomun е носител на награди за най-добър диджей и за продуцент на годината на DJ Awards, собственик е на лейбъла "Diynamic". Solomun ще се качи на сцената на Solar Easter, за да представи за пръв път модерното си хаус звучене пред българска публика.

В SOLAR EASTER TRINITY ще вземат участие и резидентите на YALTA CLUB Liubo Ursiny и Philip Chernikov.

Прочетете още