CamelPhat идват с ексклузивно шоу и продукция за SOLAR на 7 юни

CamelPhat идват с ексклузивно шоу и продукция за SOLAR на 7 юни
16 Април 2024

На 7 юни един от най-популярните тандеми - CamelPhat, в колаборация с младия немски диджей и продуцент, установил се в Париж, Marten Lou, ще бъдат гости на първия за годината SOLAR. Парти локацията, избрана от организаторите от YALTA CLUB, е Inter Expo Center. Залата ще бъде домакин на присъщата за SOLAR мащабна продукция със саунд и мултимедия.

CamelPhat са сред утвърдените имена  на мелодичното техно, неизменна част от ключови събития като Tomorrowland, Coachella, Lost & Found, Creamfields.

Мултиплатиненото диджей- и продуцентско дуо от Ливърпул се нарежда сред най-продаваните артисти на Beatport за всички времена. Dave Whelan и Mike Di Scala се радват на международен успех от излизането на хита „Cola” през 2017 г., който оглавява реномираната денс класация на Billboard и им носи номинация за Грами.

Следват сингли като „Panic Room” (с Au/Ra) и и колаборации с Cristoph и Jem Cooke („Breathe”) и Jake Bugg („Be Someone”). Дебютният им албум „Dark Matter” е със сребърен сертификат за продажби и включва партньорства с легендарния Noel Gallagher от Oasis - в песента „Not Over Yet”, както и с водещи имена от електронната сцена като ARTBAT и Ali Love.

Звученето на CamelPhat не спира да се развива, а графикът им е все така наситен. Освен че са резиденти в Pacha и на събития в Ибиса този август, наред с имена като Jazzy, Belters Only, Dom Dolla, Gorgon City, Armand Van Helden. Издаването на нова музика също не стихва - в края на миналото лято излезе вторият им студиен албум „Spiritual Milk”, който включва колаборации с Anyma, London Grammar, Kölsch и други. Албум, който според тях пренася съзнанието далеч от ежедневния живот, и който води към следващата серия от техни свежи продукции/ремикси.

В SOLAR на 7 юни ще се включи и Marten Lou - диджей, продуцент и автор, един от най-обещаващите изгряващи артисти на сцената на дийп хауса и мелодичния хаус. Неговото парче „My Love For You (Yebba's Heartbreak)“ го постави в центъра на вниманието и му спечели огромна глобална подкрепа от топ артисти като Keinemusik, Adriatique, CamelPhat, Blond:ish, HUGEL, Robin Schulz и много други. С последните си тракове за лейбъла на Drake – OVO, FFRR или Atlantic Records, Marten Lou вече се отличава с оригиналния си звук. Наелектризиращото му сценично присъствие го отведе до някои от най-популярните клубни точки по целия свят като Ибиса, Ню Йорк, Сао Пауло, Сен Тропе, Париж, Доха, Истанбул, Миконос и много други. Междувременно Marten Lou не спира да работи върху нова музика.

През март CamelPhat и Marten Lou се присъединиха към плеядата артисти, с ремикси на WhoMadeWho, като представят своите интерпретации на неотдавнашното сътрудничество между датската група и австралиецът RY X „Love Will Save Me”.

Билети за SOLAR на 7 юни 2024 в Inter Expo Center може да намерите в YALTA CLUB, OMV, както и в мрежата на Eventim.bg. Събитието е 18+.

За повече информация следете профилите на Yalta Club във Facebook и Instagram.

Прочетете още