YAHMI и CRAZIBIZA откриват летния сезон на Bedroom Beach на 23 и 24 юни

YAHMI и CRAZIBIZA откриват летния сезон на Bedroom Beach на 23 и 24 юни
9 Юни 2023

Реновираният Bedroom Beach открива летния сезон с парти уикенд

В петък (23 юни) YAHMI, резидентът на клуб Matignon Paris на Шан-з-Елизе, ще застане зад пулта на клуба. Диджеят идва в България след поредица участия в Маракеш, Виена, Монреал и Люксембург.

Французинът се запалва по миксирането когато е 14-годишен, смесвайки музиката от CD-тата на своя баща меломан. С годините YAHMI превръща стаята си в импровизирано студио, а след училище работи като осветител в малък клуб. Един ден диджеят на смяна не се появява и той заема мястото му. Спомня си: „Изпитах истински стрес, защото моментът, за който съм мечтал цял живот, настъпи някак неочаквано. Музиката ми обаче се хареса на всички в клуба и скоро бях негов резидент и селектирах музиката всяка вечер" и допълва: „днес името ми е в програмата на популярни клубове в Париж като Mirage, Café Marly, Mademoiselle Mouche, L'arc и Boum-Boum, но съм щастлив, че мога да обикалям целия свят и да представям своята „музикална вселена“. Тя е ретроспекция на хаус музиката с елементи на комерсиални хитове, които са любими на повечето хора“.

Следващата вечер (24 юни) специални гост на клуба в Слънчев бряг ще бъдат унгарците Tommyboy и Agebeat, познати като Crazibiza.

В дискографията си двамата имат стотици ремикси и издания за престижни лейбъли като Strictly Rhythm, Hedkandi, Z Records, Milk & Sugar Recordings и много други. В натоварения си календар (повече от 150 дати годишно по цял свят) тандемът успяват да вмъкне участие и в Bedroom Beach.

Събитията на 23 юни и 24 юни са с ограничен капацитет.

Прочетете още