'We Love Techno' на 14 февруари с DJ Rush, DVS1, Julian Jeweil и Nur Jaber в Интер Експо Център!

'We Love Techno' на 14 февруари с DJ Rush, DVS1, Julian Jeweil и Nur Jaber в Интер Експо Център!
11 Февруари 2020

На 14 февруари (петък) Интер Експо Център ще бъде домакин на 'We Love Techno' парти на Metropolis, в което участие ще вземат DJ Rush, DVS1, Julian Jeweil и Nur Jaber.


Изявите като диджей и продуцент на родения в Чикаго Isaiah Major, познат като DJ Rush, започват още през 1991 г.

По-късно установилият се в Германия американец прави своя пробив в Европа с парчето “Motherfucking Bass" от 2001, което се превръща в химн на рейв културата по онова време.


DVS1 е роден в Санк Петербург, но е израснал в Минеаполис.

Резидент на култовия Berghain / Panorama Bar, той е известен и с дългите си сетове, в които влага много заразителна енергия и сила, както и със завидната си колекция от грамофонни плочи, която включва повече от 30 000 винила.


Третият диджей, който ще застане зад пулта в Интер Експо Център, е представителят на френската техно школа Julian Jeweil.

През 2007 г. той издаде парчето "Air Conditionne", което веднага зае челна позиция в класацията на портала Beatport, който го обяви за "Техно диджей номер 1" преди 5 години. Julian Jeweil има продукции за някои от най-престижните техно лейбъли в света.

 

Ливанката Nur Jaber е най-младият артист, който ще се включи в "We Love Techno".

Тя направи своя пробив на берлинската техно сцена едва преди 4 години, но вече е разпознаваемо име в цяла Европа заради емоционалния заряд на продукциите си и музикалната си култура. Фенове и критици определят сетовете ѝ като истинско пътешествие, в което тя не поставя никакви стилови граници.

Повече информация за събитието тук.

Прочетете още