Повече от 50 артисти на 4 сцени на българския Exit - фестивала Sunland!

Повече от 50 артисти на 4 сцени на българския Exit - фестивала Sunland!
19 Юли 2021

Нова вълна български и чуждестранни артисти идват за SUNLAND/ EXIT
Три дни EXIT преживявания очакват всички на плаж Перла


След година прекъсване, EXIT се завърна в Сърбия с 20 сцени и 200 000 посетители за 4 дни, а сега култовият фестивал пристига и у нас за първи път. Сръбският екип е вече на плаж Перла, където между 29 и 31 юли ще се състои тридневното фестивално преживяване SUNLAND с над 50 часа музика. Към Nina Kraviz, OFENBACH и S.A.R.S. се присъединяват нова вълна от български и чуждестранни артисти на SUNLAND Mainstage, сред които британската рап дива IAMDDB, Matador – диджеят от Дъблин, известен със своя революционен подход към електронната музика, звездата на сръбската техно сцена – Tijana T, босненското дуо After Affair, израелският хаус продуцент GUY J и диджеите от METROPOLIS. Те ще делят сцената с Ъпсурт, Руши, Анимационерите, Керана и космонавтите, Jeremy?, The top stoppers & WICKEDA, Preyah и Superhiks, а последните попълнения към фестивалната програма се очакват съвсем скоро.

Stroeja Live Act Stage също ще представи пъстра палитра от родни изпълнители през трите фестивални вечери.

Родната клубна сцена също ще бъде представена от имена като Shosho, LQ, Zimone, Boyan, Crash, Kickon, Code02, IHOU, CASS, Stephane Love, Fozzie, Feel и други на специално изградена за повода сцена в гората.

Територията на SUNLAND у нас се простира на цели 130 декара, обособени от 3 км. граница на фестивала, което гарантира че всеки ще има перфектното място и видимост към 4-те сцени.

SUNLAND у нас ще се води от принципите за устойчиво бъдеще. Специална фестивална улица, 100 метра барове, 300 човека персонал и много други елементи ще гарантират неповторимото преживяване на посетителите.

Освен гарантираните 50 часа музика, всеки може да открие занимание по свой вкус на SUNLAND. Организаторите от Bas#tag и EXIT са се погрижили за разнообразието на посетителите, като самото място е едно от най-красивите на родното Черноморие. Скътан в резервата Ропотамо, Перла се слави като един от плажовете с кристално чиста вода и безкрайна ивица, обградена от дъбова гора.

Билети можете да закупите от тук.

Честито на Венеция Бадинска, Ирена Тошкова, Пламен Ботев, Християн Ганарев и Шираз Фаран, които печелят по 2 билета от първата ни игра!

Във втората ни игра по 2 билета за фестивала спечелиха Боян Антимов, Венцислав Миланов, Ирис Славкова, Йордан Богев, Кристина Бунчева.

Прочетете още