Стартер по БГ Радио навърши пълнолетие!

Стартер по БГ Радио навърши пълнолетие!
2 Март 2020

Стартер – най-забавното сутрешно шоу в българския ефир навърши пълнолетие! По традиция Симо и Боги посрещат гостите си на нетрадиционно място. Тази година Стартер гостува в уютната и ароматна атмосфера на Starbucks. Нетрадиционно беше избран съботния ден за голямото празнуване, но пък по традиция множество звезди дойдоха, за да уважат рождениците. Сред тях бяха Елена Атанасова, Ирен Леви, Виктория Георгиева – Victoria, Геновева Христова, Тото, Лъчо, Краси Куртев от Акага, Мон Дьо, Мира Иванова, Асен Блатечки, Краси Георгиев, Васил Найденов и още много приятели на Стартер, както и много верни слушатели. Всички те поднесоха множество подаръци на водещите. Специални гости в рубриката 5 въпроса бяха Иван и Андрей.

Симо и Боги пък бяха подготвили множество въпроси и провокации към своите гости. Всеки имаше възможността да разкаже по една „малка  мръсна тайна“ от своите 18. Мира Иванова разказа, че на 18 и се е случило нещо много важно - влюбила за първи път и то именно в радиото. Мон Дьо пък сподели, че на 18 всички истории са били срамни и мръсни. Разказите на звездите предизвикаха много смях и бурни аплодисменти, а Васил Найденов заяви, че предаването започва да става опасно!

Нито една дама не се осмели да предложи брак на своя любим в ефир, но любовта, позитивната енергия и провокативните истории на всички гости, бяха повече от достатъчни за един незабравим 18-и рожден ден! Ето кадри от събитието:

 

Прочетете още