SOLAR с Marco Carola и Paco Osuna на 31 януари (петък) в НДК!

SOLAR с Marco Carola и Paco Osuna на 31 януари (петък) в НДК!
15 Януари 2020

На 31 януари (петък) Marco Carola и Paco Osuna ще бъдат специални гости на първия SOLAR за 2020. Събитието, организирано от YALTA CLUB, ще се проведе на нестандартна локация – централното фоайе на НДК.

Повече от 20 години Marco Carola е един от най-влиятелните представители на техното и електронната музика, високо ценен и уважаван диджей и продуцент.

На 13-годишна възраст, роденият в Неапол артист започва да свири на барабани - до 1990 г., когато ги заменя с два грамофона и миксер. През 1996 г. Marco Carola създава лейбъла Design Music, който става първият италиански лейбъл, фокусиран изцяло в промотирането на техно музика. Междувременно издава и за други легендарни звукозаписни компании като M_nus и Primate Recordings. Като продуцент в дискографията си има няколко албума, сред които и изключително успешният еклектичен и експериментален "Open System" от 2001 г. Marco Carola стои и зад успешната парти-концепция Music On. Италианският диджей и продуцент е една от най-популярните фигури на техно сцената, с участия в най-престижните клубове и на грандиозни фестивални сцени в цял свят.

Към Marco Carola ще се присъедини и един от любимците на българските фенове - Paco Osunа.

Артистът започва кариерата си като диджей в легендарния клуб Amesia в Ибиса, където става резидент едва 20-годишeн. Следват продукции за компании като Serial Killer, Morbid и Real State. През 2003 г. Osuna стартира своя първи лейбъл "Shake Records", а три години по-късно и втори - "Mindshake", който издава парчета на Skoozbot, Ambivalent, Paul Ritch, Matteo Spedicatti и Andrea Ferli. Диджеят е един от вдъхновителите на престижния Club 4 в Барселона, чиято концепция е да представя иновативния звук в електронната музика. Paco Osuna е печелил някои от най-престижните награди в Испания - за най-добър артист, най-добър техно диджей и диджей на годината от Vicious Music Awards, както и тези за най-добър продуцент и най-добър ремикс за парчето "Ethnics" на проекта на Richie Hawtin 'Plastikman', присъдени му през 2011 г. от престижното издание DJ Mag. Диджеят е и резидент на световните партита ENTER (Richie Hawtin), както и посланик на миксера PLAYdifferently MODEL 1 – позиция заета от още няколко топ артисти като Dubfire и Nicole Moudaber. От 2015 година насам Paco Osuna е част от Music On, присъединявайки се към Marco Carola като резидент в Amnesia (Ибиса) и Story Club (Маями), както и по време на емблематичните партита по време на фестивала BPM.

От българска страна в SOLAR на 31 януари ще се включи резидентът на YALTA CLUB и създател на серията партита 'TAKEOVER' Liubo Ursiny.

Повече информация за събитието тук, както и на www.yaltaclub.com.

Честито на Александър Марков, Александър Йовчев, Ана Суичмезова, Габриела Тодорова, Георги Атанасов, Ирена Тошкова, Константин Цоконов, Любомир Велков, Петър Стоилков и Стефан Топалов, които печелят двойна покана за партито от играта ни!

Прочетете още