COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Победителите на британските музикални награди - BRIT 2020

Победителите на британските музикални награди - BRIT 2020
20 Февруари 2020

Шотландският певец и автор на песни Lewis Capaldi стана големият победител на церемонията по раздаването на британските музикални награди - BRIT 2020, но конкуренцията в лицето на силни рап изпълнители му попречи да спечели във всичките 4 категории, в които беше номиниран. На церемонията в Лондон той грабна статуетката за нов изпълнител и най-добра песен с хита “Someone You Loved”. Дебютният му албум “Divinely Uninspired to a Hellish Extent”, който беше най-продаваният във Великобритания за миналата година, не успя да се пребори за приза в топ категорията за албум на годината като наградата отиде при Dave за албума “Psychodrama”.

За най-добър британски изпълнител беше избран рапърът Stormzy, а при дамите спечели Mable. 18-годишната музикална сензация Billie Eilish спечели наградата за най-добра международна изпълнителка. Освен това, тя направи и хипнотизиращо изпълнение на песента си за новия филм за Джеймс Бонд “No Time To Die”, като на сцената с нея бяха брат ѝ Finneas, който е съавтор и продуцент на музиката ѝ, знаменитият композитор на филмова музика Hans Zimmer, на когото е изключителният оркестрален аранжимент и китаристът на рок групата Smiths Johnny Marr.

Вижте пълния списък с победителите:

Най-добър британски изпълнител: Stormzy

Най-добра британска изпълнителка: Mable

Най-добра песен на годината: Lewis Capaldi - "Someone You Loved"

Най-добра група: Foals 

Най-добър албум на годината: Dave - "Psychodrama"

Най-добър нов изпълнител: Lewis Capaldi

Най-добра международна изпълнителка: Billie Eilish

Най-добър международен изпълнител: Tyler, The Creator

Прочетете още