Новото предаване на Yotto „Odd One Out“ стартира по Радио NOVA в сряда!

Новото предаване на Yotto „Odd One Out“ стартира по Радио NOVA в сряда!
8 Юли 2024

Радио NOVA включва и седмичен 60-минутен сет на талантливия скандинавец Yotto в програмата си! Новото предаване на популярния диджей и продуцент, носещ и името на лейбъла му -  „Odd One Out“, ще звучи на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg  и официалното мобилно приложение radioplay всяка сряда от 20:00!

© Мария Георгиева

С внушителен брой слушания/гледания в музикалните и видео платформи, парчетата на Yotto звучат в сетовете и на най-известните имена на електронната сцена и ефира на Радио NOVA, а артисти като Orbital, Gorillaz, RÜFÜS DU SOL, Diplo и Coldplay го търсят за ремикси на траковете си.

Лейбълът му Odd One Out набира популярност, издавайки музика не само на утвърдени артисти, но и на млади таланти. Финият качествен подбор на музика и начинът, по който се поднася на феновете, спомогнаха в последните години компанията да стане една от реномираните марки в областта на melodic house и techno жанровете.

Съвместно със сънародника си Karolus Viitala, финландецът участва в проекта Something Good, който през 2022 издаде успешния римейк на вечния хит на Corona „The Rhythm Of The Night“. Версията им, която все още може да засечете в ефира ни, излезе за музикалния гигант 'Armada Music', собственост на Armin van Buuren.

Миналата година Yotto издаде втория си студиен албум „Growth“, който бе подкрепен със световно турне с дати на култови места като Printworks в Лондон. Благодарение на участията му, музикалният продукт премина 5 милиона слушания във втората седмица от пускането си на пазара.

Бъдете с  „Odd One Out“ на Yotto всяка сряда от 20:00! Just listen! :)

Прочетете още