'Music On' на Marco Carola за първи път в България!

'Music On' на Marco Carola за първи път в България!
21 Юни 2022

Посланикът на техно музиката Marco Carola в цял свят пренася за първи път своето емблематично събитие 'Music On' в България - на 21 септември на летище София

Освен създателя на поредицата Marco Carola, свои сетове на живо ще представят и Michael Bibi, Ben Sterling, Ale de Tuglie и Calvin Clarke.

Това лято се отбелязват десет  години от старта на партитата, които се превърнаха в едни от най-значимите в Ибиса, благодарение на популярните гости и музикалната селекция.

'Music On' е марка, създадена в Неапол от Marco Carola през 2012 г. Линията партита стартира в Ибиса през същата година като основен фокус е качествената музика. Поредицата е олицетворение на идеята за качествено техно на италианеца, която той споделя приятели и фенове, както и визията му за развитие на клубната сцена и музиката.

Точно 10 години по-късно 'Music On' продължава да поддържа репутация на едно от най-популярните партита за електронна музика в света.

На 21 септември, в парка на летище София, Marco Carola ще се застане зад пулта заедно с един от създателите на лейбъла 'Solid Grooves' - Michael Bibi.

Към тях за съвместен 'back 2 back' сет ще се присъедини и още една двойка.

Италианецът Ale de Tuglie, който заслужено си осигури място в състава на дългогодишното концептуално събитие, ще се изяви заедно с родения в Манчестър изгряващ талант Calvin Clarke.

Не на последно място, по време на Music On феновете ще видят и Ben Sterling - артист със стремглава кариера.

За повече информация за събитието следете Facebook страницата на YALTA CLUB.

Билети за 'Music On Sofia' може да закупите от Eventim, бензиностанции OMV, YALTA CLUB и Tickestation на цена от 70 лв. за стандартен билет и 150 лв. за специален бекстейдж билет.

Прочетете още