'Music On' на Marco Carola за първи път в България

'Music On' на Marco Carola за първи път в България
21 Юни 2022

Посланикът на техно музиката Marco Carola в цял свят пренася за първи път своето емблематично събитие 'Music On' в България - на 21 септември в Зала 3 на Национален дворец на културата.

Освен създателя на поредицата Marco Carola, свои сетове на живо ще представят и Michael Bibi, Ben Sterling, Ale de Tuglie и Calvin Clarke.

От YALTA CLUB обявиха смяна в локацията на събитието (от Летище София в Национален дворец на културата) поради прогнозираните ниски температури и дъжд презследващата седмица. Зала 3 на НДК е новото потвърдено място, където ще се изгради специалната сцена и декор на 'Music On'.
Със смяната на локацията, капацитетът на събитието се променя и билети ще се продават до изчерпване на количеството. На всички, които притежават билети категория 'VIP' се предлага опцията да доплатят за 'Backstage' билет или да получат обратно разликата до 'Regular' (стандартен).

'Music On' е марка, създадена в Неапол от Marco Carola през 2012 г. Линията партита стартира в Ибиса през същата година като основен фокус е качествената музика. Поредицата е олицетворение на идеята за качествено техно на италианеца, която той споделя приятели и фенове, както и визията му за развитие на клубната сцена и музиката.

Точно 10 години по-късно 'Music On' продължава да поддържа репутация на едно от най-популярните партита за електронна музика в света.

На 21 септември, в Зала 3 на НДК, Marco Carola ще се застане зад пулта заедно с един от създателите на лейбъла 'Solid Grooves' - Michael Bibi.

Към тях за съвместен 'back 2 back' сет ще се присъедини и още една двойка.

Италианецът Ale de Tuglie, който заслужено си осигури място в състава на дългогодишното концептуално събитие, ще се изяви заедно с родения в Манчестър изгряващ талант Calvin Clarke.

Не на последно място, по време на 'Music On' феновете ще видят и Ben Sterling - артист със стремглава кариера.

За повече информация за събитието следете Facebook страницата на YALTA CLUB.

Билети за 'Music On Sofia' може да закупите от Eventim, бензиностанции OMV, YALTA CLUB и Tickestation на цена от 70 лв. за стандартен билет и 150 лв. за специален бекстейдж билет.

Честито на Александър Борисов, Боян Константинов, Деян Зонов, Емилия Миланова и Павел Пенчев, които печелят по 2 билета за партито от играта ни!

Прочетете още