Метрополис парти с Jeff Mills, Oscar Mulero, Adana Twins, Dirty Doering на 4 декември (събота)

Метрополис парти с Jeff Mills, Oscar Mulero, Adana Twins, Dirty Doering на 4 декември (събота)
17 Ноември 2021

Метрополис организира първото си голямо парти за последните 2 години на 4 декември (събота) в Интер Експо Център в София. В него ще се включат имена като Jeff Mills, Oscar Mulero, Adana Twins и Dirty Doering, както и популярни български диджеи и млади таланти.

Събитието ще се проведе в Интер Експо Център при 100% капацитет със зелен паспорт (сертификат за ваксинация, документ за преболедуване или документ за PCR или антигенен тест), съгласно последните заповеди на Министерство на здравеопазването.

На Сцена 1 в Интер Експо Център ще се изявят Jeff Mills и Oscar Mulero.

Пионерът Jeff Mills е един от създателите на стила techno. Роден е в в Детройт, но се развива професионално в Чикаго. Неговите участия приличат на концерт, заради дръм машината, която използва и на която „свири”, създавайки нови ритми, уникални за всяко негово изпълнение. Като композитор, той е автор на може би най-разпознаваемото парче в техно музиката  - "The Bells". През 2000 година създава и музиката към филма Metropolis на Фриц Ланг - така вдъхва нов живот на легендарната лента от 1927 година. И днес няма престижен фестивал в света, който да не е е покорил.

Oscar Mulero има повече от 20 години опит зад гърба си и участия в афишите на някои от най-популярните фестивали и клубове по цялото земно кълбо. Непрекъснато разширява музикалния си кръгозор - с всяко свое участие и всяко ново издание на лейбълите си - Warm Up и PoleGroup. Едно от най-желаните имена от почитателите на techno музиката в България, Oscar Mulero ще направи своя дебют у нас на 4 декември в Интер Експо Център.

Зад пулта на Сцена 2 ще застанат Adana Twins и Dirty Doering.

Adana Twins са двама приятели, чиято любов към електронната музика и хип-хопа ражда неподражаемия им и емоционален танцувален стил, актуален в клубовете в Европа, Азия и Южна Америка. Техните продукции са в сетовете на Pete Tong, Sven Väth, Solomun и Tale Of Us, а ремиксите им на "Higher State Of Consciousness" на Josh Wink доминираха в класациите за електронна музика преди няколко месеца. Уменията им зад пулта са безспорни - Adana Twins са резиденти на единия от трите най-добри клуба в Берлин - Watergate.

Dirty Doering е създател на изключителния берлинския лейбъл Katermukke. Музикалната марка отразява моментното състояние на електронната сцена и желанието на артистите и публиката за нещо различно (техния zeitgeist). Маратонските сетове на Velten Doering (както е истинското му име) в култовите клубове Bar 25 и Katerblau и изключителното му присъствие зад пулта, са му извоювали име на един от най-емблематичните берлински диджеи.

Информация за събитието и тук. Купи билет тук.

Прочетете още