Концертът на Thievery Corporation с нова локация, денят и часът остават непроменени

Концертът на Thievery Corporation с нова локация, денят и часът остават непроменени
8 Юли 2024

Събитието на 11 юли се мести на открито в Националния исторически музей.

Промяната на мястото на провеждане се налага поради удължаване на снимачния процес на голяма филмова продукция на територията на Киноцентър Бояна, въпреки поетия преди месеци ангажимент от компанията към организаторите EventEase.

Новата локация на концерта е същата като последния лайв на бандата у нас през 2022 г. Началният час на отваряне на врати остава 19.00 часа, а краят на шоуто е предвиден за 23.00 часа.

Двамата артисти зад Thievery Corporation - Eric Hilton и Rob Garza, близо 3 десетилетия умело смесват reggae, lounge, dub, bossa nova, Afrobeat, trip hop, acid jazz с индийски, бразилски и арабски мотиви. Те ще представят на живо някои от най-запомнящите се парчета на формацията като „Lebanese Blonde“, „The Heat's A Lonely Hunter“, „The Richest Man In Babylon“, „Amerimacka“ и други.

На сцената на Националния исторически музей на 11 юли първа ще излезе гръцката певица Iota Phi, която има успешни като изяви на подгряващ артист на гиговете на Katy B, Florence and the Machine, Orbital, Schiller, Marina and the Diamonds и Muse. Музиката ѝ е смесица от електроника, хипнотичен и футуристичен goth-pop.

По традиция, всяка изява на Thievery Corporation у нас продължава с голямо афтърпарти, което среща бандата и екипа ѝ с феновете ведната след концерта. И тази година домакин на събитието ще е Бар Петък.

Билети за концерта може да откриете тук, както и в магазини „На Тъмно“ (приемат плащане само в брой).
Повече за събитието тук.

Прочетете още