Концертът на Pet Shop Boys официално бе отменен

Концертът на Pet Shop Boys официално бе отменен
31 Май 2022

Организаторите на концерта на Pet Shop Boys у нас, който трябваше да се състои на 2 юли в Парка на Летище София, официално обявиха, че концерт няма да има. Те направиха следната публикация във facebook:

"Концертът на Pet Shop Boys в София на 2 Юли 2022 се отменя!

Сумите за всички закупени билети ще бъдат възстановени по следните начини:

-Билетите, закупени онлайн през системата на Paysera, ще бъдат върнати по сметките на клиентите, през които са платени. За целта е нужно да изпратите на и-мейл: pr@eventease.org снимка на билета, на която ясно се вижда номера на поръчката и номера на билета/билетите. Нужно е да потвърдите дали картата, от която е закупен билетът е активна. Ако не е активна вече картата ви, моля посочете три имена и банкова сметка, по която да наредим парите. Мейлът следва да бъде изпратен от и-мейла ви, който сте посочили при закупуване на билетите ви.

-Билети, закупени от магазини На Тъмно, ще бъдат върнати на клиентите по банков път, като за целта е нужно да бъде изпратен и-мейл на pr@eventease.org със снимка на билета с ясно видим номер на билет, номер на поръчка, цена, прикрепената касова бележка издадена от магазин На Тъмно, както и информация подадена от клиента закупил билетите с три имена и банкова сметка, по която да бъдат възстановени сумите по закупените билети.

-Сумите за билети, закупени по куриер с наложен платеж, ще бъдат възстановени отново с наложен платеж обратно към клиента. За целта е нужно клиентите изпратят и-мейл на pr@eventease.org и изпратят снимка на своя билет и прикрепения към него касов бон, две имена, телефон и офис на Еконт.

Крайният срок за връщане на билетите е 31.07.2022г."

Прочетете още