Junior Jack с предаване по Радио NOVA!

Junior Jack с предаване по Радио NOVA!
2 Октомври 2023

'Adesso Music Radio Show' на хаус корифея Junior Jack е новото попълнение в програмата на Радио NOVA. Предаването ще звучи на 101.7 в София и онлайн на www.radionova.bg и в мобилното приложение radioplay (линк за сваляне от www.radioplay.bg) всеки вторник от 22:00.

Vito Lucente, познат като Junior Jack, има завидна над 30-годишна музикална кариера. В края на 90-те издава денс хита "My Feelings", който е само началото на поредица от класики като "Thrill Me", "E Samba", "Stupidisco" и "Da Hype" (с вокала на Robert Smith от The Cure), които намират място в първия му албум "Trust It".

Негово е и "Make Luv" -  №1 парче в английската класация с мотиви от "Get Down Saturday Night" на Oliver Cheatham, което той издава под псевдонима Room 5. Междувременно прави интензивно световно турне (бе гост и на YALTA CLUB през 2007), става резидент на Ministry Of Sound в Лондон и Pacha в Ибиса. В дискографията си има колаборации с артисти като Kid Crème, Jocelyn Brown, Kathy Brown и Ron Carroll и култови ремикси за Whitney Houston, Moby, Mylène Farmer, Bob Sinclar, Martin Solveig, проекта на Sandy Rivera 'Kings Of Tomorrow' и много други - някои от тях са част от "Златния фонд" на Радио NOVA.

През 2017 Defected Records отличиха таланта му с 'House Masters' компилация - един вид антология, която включва някои от най-добрите му тракове и ремикси. Година по-късно Tube & Berger направиха собствен прочит на известния му трак от 2003 "E Samba", който се превърна в летен клубен хит.

След музикална пауза, през 2019 Junior Jack се завърна с музикалния си проект Adesso Music. Лейбълът е съвместен продукт на талантливия италианец, отраснал в Белгия, и неговия приятел и колега Pat BDS. В каталога на музикалната компания, създадена през 2019, влизат завладяващи ритмични продукции на артисти като CASSIMM, Tim Cullen, Trilucid и други, част от които може да засечете в ефира на Радио NOVA. Adesso Music предлага свеж ъндърграунд 'Jack' звук, готов да завладее и новото поколение ценители на клубната музика.

В 'Adesso Music Radio Show' всеки вторник от 22:00 ще се насладим освен на сетовете на Junior Jack, така и на миксовете на нови и утвърдени артисти, повечето от които работят в тясно сътрудничество с него и лейбъла му. Just listen!

Прочетете още