Joris Voorn с ремикс на "Numb" на Elderbrook

Joris Voorn с ремикс на
27 Април 2020

Нидерландският диджей и продуцент Joris Voorn направи ремикс на най-новата песен на Elderbrook, познат ни като вокалист на един от хитовете на 2017 - "Cola" на английското дуо CamelPhat. "Numb" е първият му сингъл за годината – силно емоционален и модерен, част от предстоящия му дебютния албум, който се очаква да излезе това лято.

Видео-визуализацията към парчето е израз на страстта му да разказва на истории и да изследва вглъбеността, самотата и състраданието.

"Numb" излиза след запомнящите се колаборации с Rudimental ("Something About You") и Casper Cole ("I Want It All") и утвърждава Elderbrook като талант с много лица - артист, който изпробва и смесва различни стилове, а резултатът винаги е смислена музика, която набляга основно върху темите за човешките отношения.

За "Numb" Elderbrook казва:

"Песента разказва за самотата. Написах я докато бях на турне. Пътуването по света може да бъде и доста самотно - именно това ме вдъхнови. Нещото, което прави песента и видеото малко по-различни, е идеята, че всеки е самотен, а това по странен начин обединява всички ни."

Ремиксът на Joris Voorn на "Numb" вече е част от делничната ни 'lounge' микс селекция от 10:00 до 18:00.

Не пропускайте седмичното предаване на талантливия нидерландец Joris Voorn "Spectrum" в ефира ни всеки четвъртък и неделя от 21:00! Just listen! :)

Прочетете още