Хелоуин в YALTA CLUB с Gaiser, Guy J и Sandy Rivera на 30 и 31 октомври!

Хелоуин в YALTA CLUB с Gaiser, Guy J и Sandy Rivera на 30 и 31 октомври!
25 Октомври 2021

YALTA CLUB открива клубния сезон и отбелязва Хелоуин с две 'Immortal Chaos' партита този уикенд (30 и 31 октомври).

Организаторите вече декорират клуба за маратона, а костюмите за партитата са силно препоръчителни. Зад пулта на двете зали на клуба на 30 и 31 октомври ще застанат Gaiser, Guy J, Sandy Rivera, Juan Alvarez, Stephan Popov, Liubo Ursiny и Michael Veili.

Хелоуин е традиция на YALTA CLUB от 2007 г. През годините клубът е бил домакин на тематични партита като 'Murder on the Dancefloor' (2010 г.), 'Zombieland' (2013 г.) и  'Haunted House' (2017 г.).

Последните няколко 'Хелоуин' събития на клуба бяха грандиозни - мащабни партита в големи зали като Интер Експо Център и Арена Армеец. За предстоящия уикенд организаторите искат да върнат духа на партито такъв, какъвто е бил в началото на традицията. Именно поради тази причина домакин отново е YALTA CLUB.

В събота (30 октомври) от 22:30 ч. в основната 'Room 1' зала ще пускат Gaiser, Juan Alvarez и Stephan Popov, докато в тъмната Room 2 ще звучат сетовете на Guy J и Liubo Ursiny.

Втората вечер (неделя, 31 октомври) на 'Immortal Chaos' започва в 19:00 ч., когато клубът ще посрещне една от знаковите фигури в историята на YALTA CLUB - Sandy Rivera, който ще пуска в Room 1 заедно с Michael Veili.

На празника клубът ще бъде декориран зрелищно. Организаторите насърчават всички фенове да се превъплътят в любимите си персонажи от филми на ужасите, защото именно тяхната креативност прави тези събития запомнящи се.

YALTA CLUB ще работи на 100% от капацитета си. Посетителите ще бъдат допускани само при представяне на:

Сертификат за ваксинация.

или

Документ, удостоверяващ преболедуван Covid-19 през последните 6 месеца.

или

Документ за отрицателен PCR тест в рамките на 72 часа или документ за отрицателен антигенен тест, направен до 48 часа преди събитието.

или

Отрицателен антигенен тест, направен на място в мобилния пункт, който ще бъде позициониран пред клуба за двете събития.

 

Билети за Хелоуин уикенда в YALTA CLUB могат да бъдат закупени от понеделник (25.10.21) от Epaygo.bg, както и на място на цена от 30 лв.  

Телефон за резервация +359 897 870 230.

Честито на Александър Масларов, Виктория Харизанова, Елина Ангелова, Иван Шумаров, Кристиян Стаменков и Петра Рашева, които печелят по 2 билета за всяко от партитата от играта ни! :)

Прочетете още