Solar 2020 HALLOWEEN няма да се проведе!

Solar 2020 HALLOWEEN няма да се проведе!
13 Октомври 2020

От организаторите на събитието:

"Уважаеми фенове на електронната музика, с голямо неудоволствие се налага да обявим, че SOLAR 2020 HALLOWEEN няма да се състои в събота 31.10.2020.
Причина за това са последните промени в регулаторния режим за провеждане на събития в условията на COVID19 и последвалият отказ за съгласуване. Нашата персонална позиция е, че ситуацията с разпространение на вируса излезе извън контрол в последните дни. Не виждаме възможност при това положение да гарантираме на всички присъстващи здравето и безопасноста. Това винаги е на първо място в нашата ценностна система.
Партито ще се пренасрочи в същия формат, концепция и артисти веднага след овладяване на настоящата епидемична обстановка.
Сумите, събрани от продажба на билети, са налични в билетните компании и възстановяването им ще започне от утре – необходимо е време, в което търговците на билети да уведомят официално всичките си точки на продажба.
Ето и информация за начина на възстановяване на заплатените суми:
Билети закупени офлайн се възстановяват САМО на касата/мястото, където е направено плащането, като се възстановява сумата на целия паричен превод. За билети, закупени онлайн от Eventim, пишете на info@eventim.bg. Сумите за билети, закупени онлайн от Epay, се възстановяват по банковата карта, от която е направено плащането, след като напишете заявка за връщане на office@epaygo.bg
"

Прочетете още