Eric Prydz хедлайнер на Exit Dance Arena

Eric Prydz хедлайнер на Exit Dance Arena
24 Април 2023

За повече от 20 години mts Dance Arena на EXIT се превърна в глобален феномен, който е наричан най-добрата сцена за електронна музика в света от водещи световни медии и артисти.

Тази година сцената в подножието на Петроварадинската крепост ще бъде домакин на едно от най-силните издания досега, водено от Eric Prydz, чието шоу публиката на EXIT в Сърбия очаква от десетилетие. В актива си progressive house пионерът има хитове като „Call On Me“, „Proper Education“ и „Pjanoo“, култовият албум „Opus“, както и зрелищните му холограмни 'HOLO' шоута.

Между 6 и 9 юли феновете ще видят и чуят и Amelie Lens, Indira Paganotto, Nina Kraviz, Keinemusik (&Me, Adam Port и Rampa), Michael Bibi, Hot Since 82, CamelPhat, Mind Against, Vintage Culture, Layla Benitez, изпълнения на живо (live PA) на Agents Of Time, Gioli & Assia, Ben Böhmer, както и водещи местни артисти като Marko Nastić, който празнува 25 години на сцената тази година, както и Tijana T, Space Motion, Coeus и Kristijan Molnar.

На първия ден на mts Dance Arena ще бъде силно застъпено техното и дамското присъствие - зад пулта ще застанат Amelie Lens, Indira Paganotto, Nina Kraviz, Tijana T, MIJU. А на закриващия - триото Keinemusik, което ще пуска на официалното афтърпарти след затварянето на официалната програма. &Me, Adam Port и Rampa ще представят поне 6-часов сет.

Нова вълна имена ще затвори тазгодишната програма за електронна музика на EXIT (виж пълната програма тук). Те се присъединяват се към звездните артисти, които имат потвърдено участие на фестивала - The Prodigy, Wu-Tang Clan, Skrillex, Alesso, Viagra Boys, Chase & Status (които ще представят диджей сет), Claptone, SOFI TUKKER, Dimitri Vegas & Like Mike, LF System и много други.

Продажбата на еднодневни билети вече стартира. Офертата включва ограничен брой билети на цена от 70 лв. за всеки ден.

Фестивалните билети се предлагат на промоционална цена от 130 лв. с 50% намаление. Те, заедно с ВИП билети и билети за лагер, могат да бъдат закупени от официалния сайт на фестивала, както и в пунктовете за продажба на Bilet.bg и онлайн.

Честито на Мина Григорова, която спечели двоен билет от играта ни!

Прочетете още