AIFestival със Space Motion и Silver Panda на 12 април (петък) в Pirotska 5 Event Center!

AIFestival със Space Motion и Silver Panda на 12 април (петък) в Pirotska 5 Event Center!
27 Март 2024

На 12 април (петък) Pirotska 5 Event Center в София ще бъде домакин на първото издание AIFestival. Мисията на организаторите, чиято страст е електроната музика, е да предложи на феновете иновативно и завладяващо аудио-визуално преживяване с популярни артисти, които не са идвали у нас.

В първото 'AIFestival' събитие ще се включат Space Motion и Silver Panda, а от българска страна към тях ще се присъедини Златина Димитрова.

Space Motion е диджей, продуцент и собственик на лейбъла Space Motion Records. Сърбинът е един от търсените хаус артисти в момента. В сетовете си набляга на горещите ритми, а миксовете му са динамични и разнообразни - каквато е и музиката, която създава. Пускал е на световни фестивални сцени и в популярни клубове в Европа и Азия. Страстните му енергични тракове получават подкрепа от водещи мелодик техно, прогресив и тех хаус диджеи.

Silver Panda са двамата приятели, които работят между Лос Анджелис и Тел Авив. Стилът им е смесица от запомнящи се мелодии, acid звучене и въздействащи бийтове, които им печелят фенове от ранга на Tiësto и Vintage Culture. В дискографията си Silver Panda имат колаборации със Space Motion, издания за звукозаписната компания на Miss Monique 'Siona Records', както и съвместния им с John Summit ремикс на класиката "Sweet Disposition" на The Temper Trap, който стана най-продаваният трак в най-популярната платформа за електронна музика в света Beatport.
Преди 2 години тандемът основа лейбъла Panda Lab Records. За него те издадоха "Soul Connection" и "We Call This Acid" - парчета, които достигнаха №1 в класацията на Beatport за най-търсени нови парчета на по-малки музикални компании. Silver Panda получиха признание и от изданието DJ Mag Бразилия, което ги титулува "обещаващи артисти".

Информация за AIFestival тук, билети за събитието тук.

Честито на Ваня Гарванска, Георги Велев, Силвия Маринова, Стефани Пашова и Стилян Хаджиев, които печелят по 2 билета за партито от играта ни!

 

Прочетете още