Зрелищно Halloween парти с Victor Calderone на 31 октомври в Арена Армеец

Зрелищно Halloween парти с Victor Calderone на 31 октомври в Арена Армеец
18 Октомври 2016

На 31 октомври зала „Арена Армеец“ ще бъде домакин на традиционното 'HALLOWEEN' парти, организирано от YALTA CLUB. Специален гост на събитието ще бъде един от водещите хаус диджеи и продуценти на световната клубна сцена - Victor Calderonе. На партито ще пуска и Liubo Ursiny.

Victor Calderonе проявява интерес към електронната музика още на 15-годишна възраст след като по-големият му брат Cesar го води в нюйоркските клубове. Успехът за диджея идва през 1996 г. когато първият му сингъл "Give It Up", а след това и "Beat Me Harder" достигат номер 1 в класациите за денс музика на Billboard. През 1998 г. получава покана от Madonna да направи ремикс на пилотния сингъл от албума й "Ray of Light" - "Frozen". По-късно ремиксира "Desert Rose" на Sting. Версията му окупира първото място в денс чарта на Billboard в продължение на 9 седмици. Victor Calderone е продуцирал ремикси за имена като Beyonce, Depeche Mode, Janet Jackson, Sarah Brightman, Elton John, Garbage и много други. Самостоятелните му проекти също бележат редица успехи (като албумът му от 1999 г. "E=VC2", в който набляга на смесица от хаус, трайбъл и вокали, както и продължението от 2001 г.). Американецът, който е бил резидент на редица клубове по света, печели и наградата на списание Club World "Най-добър резидент-диджей" на клуб Pacha в Ню Йорк.

Специален гост на 'HALLOWEEN' партито в зала Арена Армеец ще бъде и канадският артист и модна икона Zombie Boy. Rick Genest, както е истинското му име, има два рекорда на Гинес за своите татуировки, които струват повече от 20 хил. долара. Младият мъж става известен през 2011 г., благодарение на клипа към песента на Lady Gaga "Born This Way", в който се появява. Следват участия в холивудски филми и многобройни фотосесии за известни списания. През 2012 г. Zombie Boy става рекламно лице на един от най-големите кoзметични концерни в света и първият мъж официален говорител на марката. Освен това участва в циркови спектакли като 'freak' шоу артист и притежава собствен пътуващ цирк.

 

Прочетете още