SOLAR Morning с Hot Since 82 и Matthias Meyer на 30 юни на летище София

SOLAR Morning с Hot Since 82 и Matthias Meyer на 30 юни на летище София
20 Юни 2018

На 30 юни (събота) феновете на електронната музика ще посрещнат първия юлски изгрев с артистите на лейбъла 'Knee Deep In Sound' Hot Since 82 и Matthias Meyer. Двамата идват по покана на YALTA CLUB за второто издание на SOLAR Morning. Събитието отново ще се проведе на летище София.

Роденият във Великобритания артист Hot Since 82 става популярен през 2011 г. с дебютното си парче "Let It Ride" (Noir Recordings), което се превръща в клубен хит в Ибиса. Един от най-бързо развиващите се продуценти и диджеи в света е правил ремикси за Green Velvet, Rudimental, Yousef, Joe Goddard и има продукции за лейбъли като Get Physical, Noir Music и Defected. През 2013 Hot Since 82 издаде първия си албум "Little Black Book". Година по-късно създаде лейбъла 'Knee Deep In Sound', специализиран в издаването на продукции с ъндърграунд звучене на изгряващи и утвърдени артисти. 'Knee Deep In Sound' е и име на серия успешни събития, които Hot Since 82 стартира през 2015. Диджеят е бил хедлайнер на почти всички световни фестивали за електронна музика, както и гост на партитата на Richie Hawtin ‘ЕNTER’, клубовете като Footwork в Торонто, Watergate в Берлин и Warung в Бразилия.

Роденият в Германия Matthias Meyer издава дебютното си парче "Reichenbach"  през 2006 г. По-късно пуска и "Tout Va Bien", повлиян от звученето на детройтското техно и чикагския хаус. Издигането му до резидент на легендарния клуб Watergate в Берлин затвърждава мястото му на електронната сцена в Германия, а микс-компилацията му за клуба през 2016 г. го прави световноизвестен. Миналата година Matthias бе резидент на партитата 'Labyrinth' на Hot Since 82  в клуб Pacha в Ибиса, гостува на клубове като Warung, D’edge и Vibe в Бразилия, имаше и участия на фестивали в Мароко и Полша.

Събитието в парка на летище София ще открие резидентът на YALTA CLUB - Liubo Ursiny.

По два билета за SOLAR Morning печелят Александра Цанковска, Александър Блангев, Диляна Георгиева, Драгомир Златев, Елизабет Илчова, Ивелина Тишева, Любов Василева, Мартин Милчов, Милен Радев, Росен Ковчев! Честито! :)

Прочетете още