Следващият филм за Джеймс Бонд ще е на екран през 2019

Следващият филм за Джеймс Бонд ще е на екран през 2019
26 Юли 2017

Новият филм от поредицата за Агент 007 ще излезе през ноември 2019 г., съобщиха продуцентите му, цитирани от Reuters. Те обаче не потвърдиха информацията от по-рано, според която Даниел Крейг ще влезе отново в ролята на най-известния филмов шпионин.

Седем души досега са влизали в образа на най-популярния британски агент: Шон Конъри, Дейвид Нивън, Джордж Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан и Даниел Крейг, който игра Бонд в последните четири филма. Последният, от 2015 г., изкара 880 млн. долара в световния боксофис.

Изпълнителният продуцент на поредицата Калъм Макдъгъл миналата година каза в интервю за BBC, че 50-годишният актьор Даниел Крейг е първият избор на студиото и с радост биха го приели отново.

25-ият филм от поредицата за прословутия супер шпионин е с работно заглавие „Bond 25” и се очаква да тръгне по световните кина на 8 ноември 2019 г., а във Великобритания - малко по-рано.

Сценарият се пише от носителите на престижната британска кино награда BAFTA Нийл Първис и Робърт Уейд. Продуценти отново са Барбара Броколи и Майкъл Уилсън.

Джеймс Бонд е най-дългата поредица в историята на киното.

Прочетете още