Скорсезе, Де Ниро и Ди Каприо заедно в евентуална нова екранизация

Скорсезе, Де Ниро и Ди Каприо заедно в евентуална нова екранизация
Снимка: cinemasource
24 Април 2017

Мартин Скорсезе, Робърт Де Ниро и Леонардо Ди Каприо  – комбинацията е толкова добра, че направо не е за вярване!

Снимка: rafanralphcontra

Досега сме виждали Скорсезе и Ди Каприо в общо пет филма, а Лео и Негово Величество Де Ниро направиха преди години заедно „This Boy’s Life“, заради който Де Ниро съобщава на Скорсезе „ти трябва да работиш с това хлапе един ден“. Този един ден се превръща в много години съвместна работа, чиито плодове са сравними с работата на самите Де Ниро и Скорсезе. Сега евентуалната комбинация между тримата ще надмине всички висоти в киното.

Снимка: rafanralphcontra

Разбрахме, че има голяма вероятност тримата да се съберат за екранизацията на “Killers Of The Flower Moon: The Osage Murders And The Birth Of The FBI” на Дейвид Гран, която вече е адаптирана от Ерик Рот („Вътрешен човек”, „Мюнхен”, „Странният случай с Бенджамин Бътън”).

Това е една доста любопитна действителна история, която разказва за убийствата на членове на индианско племе в Оклахома, след като племето открива нефтени залежи в земите си. В убийствата се замесва дори Дж. Едгар Хувър, който вече бе изигран в едноименния филм от самия Ди Каприо.

Снимка: rafanralphcontra

Имайте предвид, че нито Скорсезе, нито Ди Каприо, нито Де Ниро са сигурни, въпреки че и тримата „сериозно обмислят” проекта. Ако обаче се чудите кой е Дейвид Гран – по негов роман е „The Lost City of Z” с Чарли Хънам и Робърт Патинсън, който точно се завъртя по американските кина.

Ето нещо много приятно. „The Audition“ беше прекрасна реклама на казино в Макао, в която тримата се събраха:

Но какъв ли "взрив" от талант може да се получи при един истински пълнометражен филм. Ще очакваме с нетърпение!

Прочетете още