INTERSOLAR с Richie Hawtin, Tale Of Us, The Martinez Brothers на 31 декември в Арена Армеец

INTERSOLAR с Richie Hawtin, Tale Of Us, The Martinez Brothers на 31 декември в Арена Армеец
28 Октомври 2016

В навечерието на Нова година зала Арена Армеец ще бъде домакин на ново събитие на YALTA CLUB - ‘INTERSOLAR’. Специални гости на партито, с което феновете ще посрещнат 2017, ще бъдат Richie Hawtin, Tale Of Us и The Martinez Brothers.

На сцената ще бъдат изградени две специални зони, които да предложат допълнителен комфорт на посетителите и дори достъп до артистите. Точно в полунощ, Арена Армеец ще бъде озарена и от първата заря в зала у нас, по модел на подобни събития в Амстердам и Берлин.

Легендарният диджей и продуцент Richie Hawtin, наричан „Кралят на минимал техното“, е един от най-креативните електронни артисти - иноватор не само в музиката, но и в други области, вариращи от изящни изкуства до технологичен авангард. През 2015 г. англичанинът издаде албума “From My Mind To Yours”, с който отбеляза 25-годишнината от създаването на лейбъла си Plus 8 Records. Освен с нови продукции и представяйки своите ENTER събития по света, Richie Hawtin започна 2016 г. и със създаването на на ново поколение миксери в сътрудничество с дизайнера Andy Rigby-Jones. Именно бранда PLAYdifferently ще използват всички диджеи на партито на 31 декември.

Емблематичното берлинско техно дуо Tale Of Us бе обявено за „Диджей тандем на годината“ от списание Mixmag за 2015. По-рано тази година Karm и Matteo стартираха собствена поредица партита, наречена Afterlife, която бързо набра популярност след успехи в Лондон, Амстердам, Барселона и Ибиса.

The Martinez Brothers са едни от най-търсените диджеи в световен мащаб и лица на световноизвестна модна марка. Резидентите на клуб DC-10 в Ибиса идват за първото си участие в България. Музиката на двамата братята Steve и Chris, израснали в Бронкс, бе представена от самия Pete Tong преди няколко месеца за „Звукът на Ибиса“.

Новогодишното парти ще открие Liubo Ursiny – един от дългогодишните резиденти на YALTA CLUB, създател на концепцията TAKEOVER. Диджеят, който вече е познато име в средите в световен мащаб, има близо 10-годишен опит зад пулта.

Прочетете още