Kristian Beyer от Âme и Recondite идват за поредното TAKEOVER парти на 19 май

Kristian Beyer от Âme и Recondite идват за поредното TAKEOVER парти на 19 май
19 Май 2017

На 19 май (петък) YALTA CLUB ще зарадва феновете на серията TAKEOVER с парти със специални гости немският диджей Recondite и Kristian Beyer от дуото Âme.

Стилът на родения в Германия Lower Bavarian, познат като Recondite, е смесица от ambient, deep house и techno. Музиката на младия продуцент се издава от лейбъли като Dystopian и Innervisions. Recondite има издадени четири албума, последният - „Placid“, излезе през 2015 г. Миналата година артистът бе поставен под номер 2 на най-добрите „Live Acts“ в класацията на онлайн платформата Resident Advisor.

Kristian Beyer идва в България за третото си участие в TAKEOVER. Силно повлиян от Детройт, страстта си към музиката и силната си връзка с хаус сцената, Kristian отваря свой магазин за плочи в родния си град Карлсруе, Германия през 2001 г. Именно там Kristian се запознава с Frank Wiedemann, с когото през 2003 г. създават Âme. Двамата диджеи и продуценти са основатели на лейбъла Innervisions. Немците пробиват на световната електронна сцена с превърналото се в класика парче "Rej" от 2006 г.

От миналия месец в сайта на TAKEOVER феновете могат да открият 'MEMBERS AREA'. Достъп до нея могат да получат избрани потребители, абонирали се за бюлетина на серията партита. Веднага след събитието на 19 май организаторите ще обновят зоната и ще подберат нови потребители, които ще получат достъп до съдържание, включващо ексклузивен архив с музика. 

Прочетете още