Gorgon City с дълъг диджей сет в клуб Carrusel на 25 февруари!

Gorgon City с дълъг диджей сет в клуб Carrusel на 25 февруари!
17 Февруари 2017

Двамата англичани Gorgon City са на музикалната сцена от 2012. Първият им сингъл "Real" с вокала на Yasmin излиза преди 4 години. Следват хитове като "Ready For Your Love" и "Here For You", както и парчето на Jess Glynn "Right Here", което продуцират.

През октомври 2014 Gorgon City пускат на пазара и дебютния си албум "Sirens", който влиза в топ 10 на официалната класация на Великобритания и включва и траковете "Imagination" и "Saving My Life". По албума работят имена като Katy B, Jennifer Hudson, Emeli Sandé и Kiesza. Продажбите на всички сингли от него надминават 1 милион копия.

През лятото на 2015 двамата започнаха работа по втория си албум "Kingdom", който се очаква да излезе по-късно през тази година в 2 части. От него досега са известни 7 парчета, включващи колаборации с артисти като бандата Vaults и Wyclef Jean.

В момента двамата продуценти са едни от най-популярните имена на електронната сцена в световен мащаб. Ремиксът им на парчето на Damian Lazarus и The Ancient Moons "Sacred Dance Of The Demon" е безспорен клубен хит номер 1 в България за миналата година.

След концерти и фестивални участия в цял свят през последните години, в края декември 2016 Gorgon City стартираха клубно "Kingdom" турне, за да представят своите предстоящи музикални проекти с дълъг еклектичен диджей сет.

Партито в клуб Carrusel, което е подкрепено от водка Absolut, ще бъде единствената дата от това турне за Балканския полуостров.

Диджей сета им вечерта на 25 февруари ще подгрее резидентът на клуба Zimone.

Повече информация за събитието може да откриете тук.

Прочетете още