CACAO BEACH Club открива летния сезон на 2 и 3 юни с 8 артисти

CACAO BEACH Club открива летния сезон на 2 и 3 юни с 8 артисти
26 Май 2017

На 2 и 3 юни най-популярният клуб за електронна музика на българското Черноморие CACAO BEACH открива новия летен сезон с 8 артисти. Зад пулта на клуба ще застанат в двата дни ще застанат Matador, Los Suruba, Nakadia, Dennis Cruz, Livia Andrei, Nocturno, Deso и Shoto.

В петък (2 юни) гости на клуба ще бъдат двамата испански диджеи от Los Suruba. Артистите идват за първи път в България.

Следващият артист също е от Испания – Dennis Cruz. Роденият през 1983 г. диджей и продуцент е носител на редица награди, сред които третият най-добър tech и house артист на Beatport, както и вторият с най-често пускан артист от диджеите на Resident Advisor за 2016 г.

От Румъния, специално за вечерта, пристига и Nocturno. Стилът на диджея е смесица от tech и nu disco с емоционални deep house вокали.

От българска страна в откриващото парти ще вземе участие един от най-популярните house и tech house диджеи у нас – DESO.

Хедлайнер на втората дата (3 юни) ще бъде Matador. Диджеят е резидент на легендарните партита ENTER, организирани от Richie Hawtin, издава и за лейбъла му Minus. Matador е и посланик за най-новите аналогови миксери Playdifferently Model 1.

Същата вечер CACAO BEACH Club ще представи и талантливата тайландка Nakadia, позната с енергичното си ъндърграунд звучене. Женското присъствие зад пулта ще продължи с една от изгряващите звезди на Румъния - Livia Andrei.

Българският представител на сцената на 3 юни ще бъде Shoto – един от ключовите диджеи в България.

Прочетете още